Ons aanbod

Een vloertegel is meer dan gewoon een vloerbedekking. Ze moeten bij je woning passen en tegelijkertijd tegen een stootje kunnen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment tegels aan in Keramiek. Deze vloertegels zijn duurzaam, vlek- en krasbestendig en daarenboven makkelijk te onderhouden. Gelukkig zijn er verschillende soorten keramische vloertegels op de markt, zodat er voor iedereen wat te vinden is. Van kleine tot grote maten, strakke en moderne of rustieke tegels in een romeins legpatroon,… Of wat dacht je van een keramische parket; deze zijn door de vernieuwde processen nauwelijks nog te onderscheiden van de echte parket.

Ook imitatie natuursteen vindt je terug in ons assortiment. Wil je genieten van de charme van een echte natuursteen maar zie je op tegen het onderhoud, ga voor een keramische natuursteenlook. Blauwe steen-, graniet-, leisteenimitatie,… U vindt het bij ons!

Nieuwe collectie 2024

Ontdek de nieuwe collecties voor 2024.

Terrastegels

Onze terrastegels zijn slijtvast, vlekbestendig, vorstvrij en hebben een anti-slipoppervlak zodat je terras zelfs ’s winters toegankelijk blijft.

Wandtegels

Keramische wandtegels zijn de perfecte keuze voor zowel badkamers als keukens. Ze zijn net zo zeer als de keramische vloertegels vlek-, kras- en waterbestendig.

Vloertegels

Een vloertegel is meer dan gewoon een vloerbedekking. Ze moeten bij je woning passen en tegelijkertijd tegen een stootje kunnen.

Laminaat

Onze ter Hürne laminaatvloer bestaat bijna geheel uit hout, is dus plasticvrij en bevat geen schadelijke ingrediënten zoals weekmakers en chloor.

XXL-tegels

Met hun lichte gewicht en prachtige uitstraling zijn onze XXL-tegels perfect voor tal van vloeren.

Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten, intensieve reinigers, cementsluierverwijderaars, olie- & vetoplossers.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x