XXL Tegels

Pamesa XXL

De focus verleggen van minimalisme naar de machtige kracht van geologie zorgt voor een interieurtrend die gegarandeerd hoofden doet omdraaien. Dramatisch interieur is een trend met een hoofdzakelijk neoklassieke invloed, die ruimtes inspireert met natuurlijke marmeren en stenen effecten. Steen gehouwen uit de meest prestigieuze steengroeven ter wereld vormen de oorsprong van deze trend. Subtiele schaduwen, aders en glanzende effecten zijn de kenmerken van zeven series die samen een collectie vormen. Schitterende ontwerpen gecombineerd met geavanceerde technische kenmerken die samen zorgen voor verbluffende visuele effecten en slimme kleurenspelen die er fantastisch uitzien in elke ruimte waar wand- of vloertegels een belangrijk decoratief element zijn.

Naxos Grand Tour

Om de nieuwe Grand Tour-tegelcollectie te creëren, heeft Naxos de beste marmer geselecteerd die het meest in de smaak vallen bij architecten, en die dikwijls worden gebruikt als fijne kwalitatieve materialen nieuwbouw en interieurprojecten.

Naxos Rhapsody

Rhapsody is de complete collectie voor vloeren en wanden. Kleuren en texturen zijn geïnspireerd op 's werelds fijnste marmer. Het klassieke pure wit en het diepste zwart.

Century Titan

Metaal en cement, twee krachtige materialen die de Titan-collectie van Century vormen.

XXL Tegels
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x