Vloertegels

Een vloertegel is meer dan gewoon een vloerbedekking. Ze moeten bij je woning passen en tegelijkertijd tegen een stootje kunnen.
Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment tegels aan in Keramiek. Deze vloertegels zijn duurzaam, vlek- en krasbestendig en daarenboven makkelijk te onderhouden. Gelukkig zijn er verschillende soorten keramische vloertegels op de markt, zodat er voor iedereen wat te vinden is. Van kleine tot grote maten, strakke en moderne of rustieke tegels in een romeins legpatroon,… Of wat dacht je van een keramische parket; deze zijn door de vernieuwde processen nauwelijks nog te onderscheiden van de echte parket.

Ook imitatie natuursteen vindt je terug in ons assortiment. Wil je genieten van de charme van een echte natuursteen maar zie je op tegen het onderhoud, ga voor een keramische natuursteenlook. Blauwe steen-, graniet-, leisteenimitatie,… U vindt het bij ons!

Colorker Colonial

Colorker Bloom

Colorker Arty

Colorker Woodsense

Colorker Universe

Century Titan

Metaal en cement, twee krachtige materialen die de Titan-collectie van Century vormen.

Naxos Rhapsody

Rhapsody is de complete collectie voor vloeren en wanden. Kleuren en texturen zijn geïnspireerd op 's werelds fijnste marmer. Het klassieke pure wit en het diepste zwart.

Naxos Grand Tour

Om de nieuwe Grand Tour-tegelcollectie te creëren, heeft Naxos de beste marmer geselecteerd die het meest in de smaak vallen bij architecten, en die dikwijls worden gebruikt als fijne kwalitatieve materialen nieuwbouw en interieurprojecten.

OVER 160x320

Overland

Monocibec Woodtime

Monocibec Tradition

Monocibec Graphis

Century Stonerock

Century Old Stone

Extreme - Le Cave

Vloertegels
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x