Laminaat

Om ons assortiment zo compleet mogelijk te maken, bieden we ook laminaat en parket aan. Onze partner hiervoor is Ter Hürne.

Ze maken fascinerende en hoogwaardige vloeren voor mensen met een unieke, eigen persoonlijkheid die van het leven houden en hoge eisen stellen.

Laminaat van ter Hürne staat voor Duitse merkkwaliteit volgens de hoogste eisen, met actuele designs en een zo perfecte look dat laminaat optisch niet van parket te onderscheiden is.

De ecovloer met de ziel van hout

Onze ter Hürne laminaatvloer bestaat bijna geheel uit hout, is dus plasticvrij en bevat geen schadelijke ingrediënten zoals weekmakers en chloor. Het is ecologisch onschadelijk en ondersteunt een gezonde leefomgeving. Dit wordt bevestigd door het Blue Angel-zegel en het eco-INSTITUT.

Bij de fabricage gebruiken we hout uit duurzame bosbouw. Hieruit produceren we de kern van uw laminaatvloer - de plint.

Dankzij onze 60 jaar ervaring als fabrikant van samengestelde hardhouten vloeren, ontwerpen we onze laminaatvloeren met voorkennis van natuurlijk hout. 

Ter Hürne - Trend Line

Natuurlijk genereus In de Trend Line vallen onze planken op door hun bijzondere breedte. De brede planken kennen we uit royale landhuizen of paleizen. Op deze stijl is onze trendlijn gebaseerd. Ze transformeren kamers in een indrukwekkende sfeer. Afhankelijk van uw inrichtingsstijl kunt u uw favoriete vloer kiezen in een van deze twee formaten.

Ter Hürne - Grand Line

Sterke ruimtelijke aanwezigheid Een lange plank maakt kamers visueel breder en laat ze nog ruimer lijken. Wij bieden onze 2 meter lange planken aan in twee verschillende breedtes. Het smallere formaat oogt slank en elegant, terwijl de brede lange plank je kamer er ruimtelijk en groot laat uitzien. We benadrukken de bijzondere maat door de aan alle kanten doorlopende voegen. Het contrast dat hierdoor wordt bereikt, zorgt ervoor dat de afzonderlijke planken zich onderscheiden van andere producten in de markt.

Ter Hürne - Classic Line

Stilistisch helder en tijdloos Onze Classic Line bestaat uit tijdloze ontwerpen. U heeft de keuze uit plankenvloeren, 3 stroken en meerstroken vloeren. De plankenvloer maakt indruk door zijn duidelijke en tijdloze vormgeving. 3 strip bevat twee of drie strips naast elkaar. De vloer heeft een afwisselende en levendige uitstraling. 3 strip heeft geen voegen. Het vormt een doorlopend bijna eindeloos vloeroppervlak. De meerstrokenvloer versterkt zijn levendige uitstraling met verschillende geselecteerde kleurrijke stroken binnen één plank. Het benadrukt de handgemaakte uitstraling van de vloer.

Laminaat
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x