Tropico - Colorker

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Colorker - Woodside

De Woodside-collectie van Colorker combineert innovatie en authenticiteit van hout.

Colorker - Enya

De Enya-collectie is een verfijnde interpretatie van natuurlijk hout en een poëtische ode aan de natuur. De gladde textuur en matte afwerking zorgen voor een authentieke tastbare ervaring. De Enya collectie van 19,5x119x2 porseleinen tegels is een esthetische dialoog tussen het verleden en het heden, waarbij de tijdloze allure van hout samensmelt met een subtiel en geraffineerd kleurenpalet.

Colorker - Dhara

De DHARA collectie haalt haar inspiratie uit de adembenemende Italiaanse Piasentina steen.

Colorker - Colonial Soft

Deze collectie haalt zijn inspiratie uit een bezoek aan een scheepswerf in aan de rand van Biarritz. Elk stuk weerspiegelt het verstrijken van de tijd en de ongetemde schoonheid van verouderd hout, waardoor een brug ontstaat tussen het verleden en het heden. Binnen deze collectie komen ingewikkelde details en subtiele kleurvariaties samen tot een harmonieus ontwerp. Het resultaat is een oppervlak met een warme uitstraling en tastbare authenticiteit.

Colorker - Athena marmer

Travertin komt tot leven in de ATHENA collectie. Een uniek meesterwerk dat uw ruimtes meevoert naar een wereld van elegantie en sereniteit. Geïnspireerd door de grandeur van oude gebouwen en de warmte van de natuur, is deze collectie een eerbetoon aan de kunst van marmer. In de aardetinten en kronkelige aderen van travertin kan men de stille verhalen van tijdloze schoonheid ontwaren.

Colorker - Gaia

Hypnotiserend hout Een verfijnde interpretatie van natuurlijk hout. De Gaia-collectie, een poëtische ode aan de natuur, belichaamt de essentie van hout door zijn stroming en textuur, zijn toon en levendige geest na te bootsen. De gladde textuur en matte afwerking zorgen voor een authentieke ervaring.

Century - Glam

Glam is eigentijdse en veelzijdige collectie tegels. Met een stenen oppervlak in verschillende soorten, kan de tegel zowel residentieel als in commerciële ruimtes gebruikt worden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren - antraciet, beige, bianco, grigio, tortora - en maten: 120x120, 60x120, 80x80, 60x60.

Novabell - Landstone

Landstone combineert de subtiele expressieve uitdrukkingskracht van kalksteen met aderpatronen, meer typisch voor marmer en de gepolijste strepen van tranisteen. Dit unieke patroon wordt doorsneden door een structuur van kleine glanzende details, die op het keramische oppervlak de indruk van diepte versterkt.

Armonie WORK-collectie

Verander je huis in een moderne leefruimte met de nieuwe WORK-collectie! Met een breed scala aan kleuren en maten (30x60 tot 120x120) om uit te kiezen, kunt u de perfecte look voor elke kamer creëren. Deze keramische tegels in cementlook zijn vlot te combineren op zowel vloer als wand, als voor binnen- en buitengebruik. Bovendien maakt hun eenvoudige onderhoud ze tot een uitstekende keuze voor drukke huishoudens. Benieuwd? Kom deze tegels met eigen ogen bekijken in onze vernieuwde toonzaal!

Pamesa XXL

De focus verleggen van minimalisme naar de machtige kracht van geologie zorgt voor een interieurtrend die gegarandeerd hoofden doet omdraaien. Dramatisch interieur is een trend met een hoofdzakelijk neoklassieke invloed, die ruimtes inspireert met natuurlijke marmeren en stenen effecten. Steen gehouwen uit de meest prestigieuze steengroeven ter wereld vormen de oorsprong van deze trend. Subtiele schaduwen, aders en glanzende effecten zijn de kenmerken van zeven series die samen een collectie vormen. Schitterende ontwerpen gecombineerd met geavanceerde technische kenmerken die samen zorgen voor verbluffende visuele effecten en slimme kleurenspelen die er fantastisch uitzien in elke ruimte waar wand- of vloertegels een belangrijk decoratief element zijn.

Nordic Woord - Novabell

Nordic Wood vertegenwoordigt een generatie van keramische tegels met houteffect. De uitgebreide matenreeks van de collectie en alle accessoires omvatten rijke kleuren en talloze mogelijkheden.

Lumiere - Novabell

Met behulp van een innovatieve technieken heeft NovaBell een tegel ontworpen met onregelmatige randen en een structuur. De geraffineerde mix van stenen met voorouderlijke charme belichaamt een ongekende steencultuur en verfraait hedendaagse landelijke omgevingen.

Esprit - Monocibec

Verfijnde keramische tegels: een veilige keuze. Verfijnde keramische tegels worden vervaardigd uit een mengsel van hoogwaardige grondstoffen, op de juiste manier verwerkt en gebakken bij een temperatuur van meer dan 1300°C om volledige verglazing te garanderen. Deze producten bieden een uitstekende hardheid, weerstand, compactheid, niet-absorberend en vorstbestendig, waardoor het unieke, hoogwaardige materialen zijn voor gebruik in een groot aantal verschillende projecten.

Brickup - New York

New York is een baksteen die een dialoog aangaat met elk oppervlak: marmer, steen en houtlook. Het kleurenpalet componeert grafisch geraffineerde oplossingen met een spontane, informele schoonheid.

Atmosphere

De drievoudige ziel van deze collectie geeft perfect de sterke en iconische uitstraling van steen en suggereert scherpe maar natuurlijke inspiraties.

Ashley - Monocibec

Deze keramische tegels worden vervaardigd uit een mengsel van grondstoffen van topkwaliteit, op de juiste manier verwerkt en gebakken bij een temperatuur tot 1250°C om volledige verglazing te garanderen. Keramische tegels bezitten een uitstekende hardheid, weerstand, compactheid, zijn niet-absorberend en vorstbestendig, waardoor het unieke hoogwaardige materialen zijn.

Solange - Colorker

Plechtig van naam (van lat. 'solemnis'), maar modern, zacht en hedendaags esthetisch. Deze steen, die van oorsprong van oorsprong Frans is, is speciaal gewonnen uit groeven om hem tot op de millimeter na te bootsen in porselein met zijn lichte en subtiele details, ideaal voor hedendaagse omgevingen. Het contrast tussen de stukken valt op in het oppervlak, evenals het delicate grafische werk. Beschikbaar in een breed scala van oppervlakken en matte afwerking. De formaten variëren van 59,5x119,2R tot 59,5x59,5R, de laatste inclusief de GRIP+ anti-slip versie. Qua kleuren heeft Solange drie opties: Crème, Wit en Grijs.

Sonar - Colorker

Met een avant-gardistische uitdrukking die afstand neemt van meer minimalistische details, richt de Sonar-collectie zich op een industriële inrichting met een twist. Geïnspireerd door metalen, heeft deze collectie tinten van roest voor een trendy look die doet denken aan een fabriek of metro. Het roesteffect in deze serie bestaat uit de koperkleurige tinten die doen denken aan oude New Yorkse fabrieken uit de jaren 50. De tinten grijs, wit en zelfs turkoois geven een artistieke toets aan je woning.

Premiere - Colorker

Leisteen is een van de meest populaire stenen in de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. Met de nieuwe Premiere collectie van Colorker, brengen we de keramische herformulering van deze metamorfe rots naar het volgende niveau. Met oppervlakken met meer merkbare toonvariaties en vol van nuances. Deze collectie is verkrijgbaar in de kleuren Light en Dark, en een warmere versie, Cream, voor gezellige ruimtes.

Panamera - Colorker

Voor de Panamera collectie hebben we ons gericht op de nieuwste kleurentrends om een schat aan mogelijkheden te creëren in architectuur en interieurdesign. Met oog op de opmars van groene en blauwgekleurde tegels (en alles daartussenin) hebben we ongelooflijk exclusieve tegels gecreëerd in tinten als aquamarijn en petroleumblauw. Verschillende kleuren en een focus op materiaalkwaliteiten lopen als een rode draad door het assortiment: zoals perfect gedemonstreerd door Aqua, een tegel die doet denken aan geoxideerde bronzen kunstwerken. Ocean is een petrolblauwe versie van Panamera met exquise vlekken van goud, terwijl Moon neutraler van toon is, in een opvallend maar discreet beenderwit.

Nuance - Colorker

Geïnspireerd door Zellige, een soort siermozaïek uit Marokko op basis van stukjes gekleurde tegels, ontstaat Nuance als een collectie die je zintuigen zal prikkelen. Ervaar de kracht van zijn oppervlakken met intense, wisselende tinten die comfortabele, authentieke ruimtes creëren. De kracht en het explosieve karakter van de kleuren van Nuance bepalen de identiteit van deze collectie. De tinten zijn geïnspireerd op het Middellandse Zeegebied: aardse kleuren, kobaltblauw en oxydgroen die de reactieve glazuren simuleren die in de vroege keramiek werden gebruikt.

Marmi - Colorker

Marmer biedt een unieke stijlvolle afwerking, waardoor kamers een onovertroffen vleugje klasse krijgen. Deze collectie bestaat uit twee zeer verschillende marmersoorten: Marmi White, een karakteristieke zwart-witte marmer, en Marmi Gold, een combinatie van zwarte en gouden tinten. Deze collectie gaat verder dan de klassieke marmeren tegel en creëert geometrische vormen op een zuiver witte ondergrond met opvallende adering die varieert van gouden tinten tot het zwart dat zo typisch is voor deze steensoort.

Iris - Colorker

Uit het zuiverste en meest ongerepte wit ontstaat Iris, een collectie voor het aankleden van interieurs met de meest gedetailleerde elegantie en veelzijdigheid. Van de zachtste en subtielste texturen van Iris White, tot de dynamiek en breedte van Iris White Decor Lines, tot een veel geraffineerder decor dankzij het driedimensionale reliëf van Iris White Decor

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x